n

 

Onze website is bijna klaar!
Na een dik 2-jaar-durend-Facebook-Only-bestaan werd het wel eens hoogtijd voor een deftige website,
dankzij Gys van Planet Polaris werd dit eindelijk werkelijkheid en bij deze zet ik dan ook meteen mijn eerste stap in het bloggen!

Ik heb hier namelijk enorm naar uitgekeken, voor mij is het bloggen een extra mogelijkheid om jullie verhalen hier te komen vertellen, niet zo vluchtig als even wat sneak peeks op facebook!

Want dat is wat ik wil bereiken met mijn foto’s, ik wil JULLIE verhaal vertellen.

Degene die mij al kennen weten al wel dat ik echte momentjes en emoties zo veel belangrijker vind, dan het perfect geposeerde ‘lach eens naar het vogeltje’-kiekje.
Voor zij die mij nog niet kennen, wordt het hoogtijd dat wij eens kennis maken 😉

Bij Enya Van Autreve Fotografie kan je terecht voor all things family. 
Ik leer de meeste van jullie kennen tijdens de zwangerschap-, geboorte- of newbornsessie, milestonesessies zoals verjaardagen en 1 van mijn favoriete sessies: De Mommy+Me sessies!  Maar ook familiesessies zijn voor mij enorm belangrijk en maken een groot deel uit van wat ik doe, ik hou ervan om jullie gezinnen te zien groeien en ik ben ook telkens vereerd dat jullie steeds opnieuw voor mij kiezen.

Nu het weer bijna lente wordt, wordt het weer stilaan tijd voor die heerlijke familiesessies. Wat heb ik deze gemist!
Ik hou ervan om met jullie gezin op stap te gaan, een mini-avontuur, waar we lachen en dansen, knuffelen en troosten. Ik vond deze week trouwens een nieuw topplekje, dat zeker en vast mijn nieuwe favoriete locatie wordt! Wist je dat Enya Van Autreve Fotografie jou helpt met de styling van de sessie & dat ik een hele collectie jurken en andere kledij aanwezig heb voor mama’s en kinderen? Op deze manier bekomen we de romantische doch tijdloze, beetje bohemian look die de foto’s wat extra funk geeft.

Hou zeker de blog in de gaten, voor al onze verhalen maar ook voor opkomende acties zoals de Moederdagminisessies die er zitten aan te komen! <3

Oh, Kennen jullie onze facebookpagina en instagram al?
Neem zeker eens een kijkje op onze facebookpagina http://www.facebook.com/EnyaVanAutrevefotografie en vergeet ons niet te volgen op http://www.instagram.com/Enyavanautreve 🙂

See you soon,

Love

Enya Van Autreve

 

There are no comments

Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox