n

 

Mommy + Me sessies zijn 1 van mijn lievelingssessies, deze sessies zijn altijd relaxed en gezellig…ย  Marieke contacteerde me last minute omdat ze graag wat borstvoedingsfoto’s had gehad vooraleer de borstvoedingsperiode erop zat.

Toevallig had ik zondag net nog een Mommy + Me sessie met Sara en kon Marieke er gerust nog wel bij ๐Ÿ™‚
Noor is 9 maand, en wat een ogen! Ze lijkt als 2 druppels water op de mama.
Maar Noor had niet zoveel oog voor mama, het was vooral de camera die haar interesseerde, haha!
Grote broer Abel was er ook bij, hij is duidelijk ook stapelgek op zijn kleine zusje. Een heel mooi gezinnetje!
We hebben papa Dries ook eventjes in beeld kunnen trekken, zijn gezicht heeft namelijk een zware klap te verduren gekregen op het werk en ziet hier en daar nog wat blauw, ocharme!

Marieke plaatste ook meteen een review die mijn hart liet smelten, waardoor ik weer meteen enorm dankbaar ben dat ik elke dag kan doen waar ik van hou.

“Fantastische fotografe die jouw ziel blootlegt op de foto.Prachtige fotoโ€™s die meer zeggen dan woorden…Stelt jou enorm op je gemak tijdens de sessie! Wij hebben heel hard genoten.”

Bedankt Marieke!

Lieve mama’s, leg die momenten met jullie kleintjes vast (zelfs al zijn ze niet meer zo klein!!!), we zijn altijd heel snel om zelf foto’s te nemen van onze kinderen maar vergeten dat wij samen in het frame zouden moeten staan. Want wat zullen de kinderen zich later het meeste herinneren? Die dag dat ze mooi poseerden voor een mooi bloemetjesveld of die dag dat ze zo gelachen en geknuffeld hebben met mama? ๐Ÿ™‚

Vanaf morgen (maandag 12 maart!) beginnen trouwens de officiรซle inschrijvingen voor de Mommy + Me minisessies die doorgaan op 19 en 20 mei. Zijn jullie even enthousiast als ik? Hopelijk zie ik jullie daar!

Geniet van de smartslide, bekijk hem op fullscreen en zet ook zeker je geluid even op ๐Ÿ˜‰ !

There are no comments

Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox