E

Een tijdje terug kwam baby Vic langs voor zijn newborn shoot. Enkele weken daarvoor maakten we nog de zwangerschapsfoto’s van zijn mama en papa.  Vic deed het super en sliep door zijn eerste fotoshoot!

Toen ik begon als newbornfotografe, deed ik vooral wat ik dacht dat anderen mooi vonden. Ik was nog volop op zoek naar mijn eigen identiteit als fotografe.  Hoe meer ik oefende met de poses en deze meer en meer onder de knie kreeg, hoe meer ik het aan ‘durfde’ om steeds meer mijn eigen ding te doen.

Ik dacht na over ‘waarom’ de ouders bij mij kwamen, als jij doet wat iedereen doet, dan hebben ze hierin geen keus. Ze willen wat iedereen heeft.  De manier waarop ik mijn newbornsessies deed, paste niet bij mij als persoon. Het paste voor mij ook niet bij de manier waarop ik mijn familiesessies deed.  Ik wou dit anders en sloeg vorig jaar het roer ook volledig om.. 🙂

Een newborn baby, de liefde voor je kind, is voor mij 1 van de puurste dingen die er bestaan.
Waarom zou ik deze dan niet zo fotograferen? 

Ik hou van alle aspecten van een newborn. Ze veranderen in het begin quasi dagelijks! Hun babyvelletje dat vervelt, de donshaartjes op de schouder, de reflexen die ze hebben waardoor het lijkt dat ze aan het lachen zijn… Het hoort er allemaal bij. En het verdwijnt allemaal weer even snel.

Dus dat is wat ik wil tonen, hoe jullie kindje er op dat moment uitziet. Want geloof mij, 1 week later zijn ze alweer helemaal veranderd… Zoals jullie al wel weten maak ik geen gebruik van props, uitgenomen de beanbag. De foto’s met de ouders, al zijn het soms enkel de handen, spreken voor mij het meest. Dit zijn jullie, dit is jullie kindje dat je hier draagt, nadat mama dit zo veilig in de buik heeft gedragen.

Ik ben nog steeds enorm blij dat ik deze sprong heb gemaakt, ik ben er van overtuigd dat er een fotograaf is voor iedereen. Ik ben blij dat mijn klanten mij kiezen omwille van mijn stijl.  En dat werkt goed zo, de mensen weten wat ze kunnen verwachten en ik weet waarvoor ze komen.

Momenteel heb ik nog 2 plaatsjes vrij voor newborns in november en december, januari is ook reeds half volzet.
Mail me gerust op hello@enyavanautreve.be voor meer info en prijzen of stuur me een berichtje via de contactpagina van mijn website.

Liefs
Enya

There are no comments

Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox