W

We hebben deze zomer al vele mooie warme zomerdagen gekregen en hoewel ik nu niet zoooo goed tegen de warmte kan, zal je me niet horen klagen. We trekken dan ook vaak naar zee toe, of de meer plaatselijke Gavers, want mijn kinderen zijn gek op water. Op 1 van de laatste schooldagen ging ik samen met mijn zus naar onze Vlaamse Kust voor een Mommy+Me sessie.

Ik had er afgesproken met Steffie, opnieuw zo een mama die ik leerde kennen in het Mei-clubje van mijn dochter Liviya (I promise, ik heb ook vrienden die ik IRL leerde kennen ipv op het World Wide Web 😉 ). Papa Chris kon er helaas niet bijzijn. Steffie heeft 3 knappe zonen: Aenas, Eogan en Odinn!

We gingen een klein avontuur aan door onze Belgische duinen, het werd een toffe wandeling heen en terug (die ik eerder die dag met mijn zus al eens maakte om te gaan verkennen, toen was het écht bakken in de zon 🙂 ). Toen we terug kwamen was de zon al volledig onder, maar we gingen toch nog even naar het strand want de jongens wouden graag zwemmen (Toen was het toch echt wel al koud hoor!!). Odinn krijgt nog borstvoeding en zo maakten we ook nog enkele borstvoedingsfoto’s, omwikkeld in een dekentje tegen de koude wind…

Het resultaat is dat ik weer eindigde met veel te veel foto’s waar ik niet uit kan kiezen. Vandaar dat ik ze ook maar even in de smartslide heb gegoten… <3 Enjoy!

PS. 11 augustus trek ik nogmaals naar zee voor een groepsfotoshoot voor Wereld Borstvoedingsweek. Nog zoiets waar ik enorm naar uitkijk! Je kan het event hier terugvinden: https://www.facebook.com/events/260282947882513 en inschrijven kan op hello@enyavanautreve.be… Wie weet tot gauw!

Voor individuele familiesessies of Mommy+Me sessies buiten is het helaas wachten tot volgende lente 2019. Voor Mommy+Me sessies (of andere sessies) binnen heb ik nog enkele plaatsjes vrij in november en december. Stuur me gerust een mailtje op hello@enyavanautreve.be voor meer info! 🙂

 

 

  

There are no comments

Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox
Inline
Please enter easy facebook like box shortcode from settings > Easy Fcebook Likebox